Square de Meeus

1000 Bruxelles / Belgique

With a classic design (structured ground +7 / +1 technical floor/-4 in basement), the new building also includes a commercial area on the ground floor. This organization is part of the desire to make it an attractive space partially open to the public. In addition, the new building is connected to the building located at the rear (Commerce Street) at the ground floor and -1 (connected parkings). It should also be noted that the groundfloor opens at the rear on a garden patio with trees. The front glass is distinguished by a step that marks the main entrance of the building. At the rear, the more sober façade is enlivened by a set of color and cabochons.

Client: Immo Commerce

Address: Square de Meeus, 37 1000 Bruxelles 1000 Bruxelles Belgique

Study: 2005 - 2005
Construction: 2006 - 2008
Area: 5.000 mē

Website by Akimedia & Catcheur