CBC Namur

Namur / Belgium

Dit project is de tweede fase van het project Port du Bon Dieu langs de Maas in Namur. De functies richten zich vooral op kantoren. Een amfitheater, een fitnessruimte, een polyvalente ruimte en terrassen op de begane grond geschikt voor klanten zijn en aan een verscheidenheid van functies bijdragen. Het project wordt aangepast aan de eisen van CBC Banque et Assurances die haar nieuwe hoofdkantoor erin zal installeren. Het gebouw toont een schuine volume, resultaat van de parallellie tussen de Avenue Albert 1er en de Maas, die het volume in een dynamische beweging verfijnt. De keuze van de technieken en materialen traditie en moderniteit combineren en aan respect voor het milieu bijdragen. Groene zones van het project, ter hoogte van het jaagpad, zijn, als in fase 1, naar de herontwikkeling en uitbreiding van Ravel opgericht, waardoor een gastvrije wandeling ruimte te bieden.

Copyright: Images Atenor Group

Client: Atenor Group S.A.

Study: 2014 - 2016
Construction: 2016 -
Area: 9.962,85mē Total / HS: 7.579,58 mē

In association with: Atelier de l'Arbre d'Or

Website by Akimedia & Catcheur